Zoek
Dutch
Alle categorieën
  Menu Close

  INTELECT NEO - Multifunctionele sportherstelcombinatie

  Zijn intelligente ontwerp (voortkomend uit meer dan 100.000 uur intensief onderzoek en ontwikkeling) is intelligent wat betreft functionaliteit, gebruiksgemak en klinische technologie. Het biedt een uitzonderlijke ervaring voor zowel de patiënt als de therapeut.
  Artikelnummer voorraad referentie: FIT077345
  16.500,00 RON
  i h

  INTELECT NEO 

  BEVAT GEEN ACCESSOIRES!

  Intelect Neo is de nieuwe standaard in fysieke geneeskunde modaliteiten.

  Intelect Neo combineert de vijf opties voor eenvoudig inzetten en direct spelen;

  • Kanaal 1/2 stimulatie,
  • Kanaal 1/2 stimulatie / EMG,
  • Kanaal 3/4 stimulatie,
  • Laser,
  • Ultrasoon,
  • Vacuüm.

  Daarnaast zijn er vacuümelektrode-modules beschikbaar voor installatie in uw eigen therapiewagen.

  Het intelligente ontwerp (het resultaat van meer dan 100.000 uur intensief onderzoek en ontwikkeling) is slim wat betreft functies, gebruiksgemak en klinische technologie. Het biedt een buitengewone ervaring voor zowel de patiënt als de therapeut.

  Elk element van Intelect Neo is speciaal ontworpen om de clinici een ongeëvenaard gebruik te bieden van het sterke en zorgzame ontwerp, waardoor ze patiënten een ongeëvenaard niveau van revalidatie kunnen bieden.

  Intelect Neo geeft u vertrouwen en controle over de resultaten die worden behaald door behandelingen op basis van klinische gegevens.

  Klinisch configuratieprotocol

  Intelect Neo is eenvoudig te gebruiken en prettig om te navigeren, dankzij het klinische configuratieprotocol (CPS), dat u door de functies van het apparaat en elke therapie leidt.

  Met de kracht van Intelect Neo heeft u een uitgebreide referentiebibliotheek met uitgebreide informatie over therapie, behandelingen en pathologieën, allemaal binnen handbereik.

  Door de indicaties van de patiënt te selecteren, verschijnt er een lijst met bijbehorende protocollen. De voorgestelde protocollen worden ondersteund door toegankelijke klinische onderzoeksreferenties die u helpen bij het identificeren en evalueren van het bewijsmateriaal en de gedocumenteerde resultaten. Dit helpt niet alleen bij het aanpassen van behandelingen aan de behoeften van elke patiënt, maar verbetert ook de dagelijkse klinische efficiëntie, vermindert risico's en bereikt een optimale balans tussen kosten en kwaliteit van zorg. Bovendien worden al deze gegevens beheerd in een elektronisch patiëntendossier.

  Naast zijn protocollen biedt Intelect Neo ook een anatomische bibliotheek die een scala aan pathologieën illustreert, wat communicatie met patiënten over hun toestand vergemakkelijkt en hen informeert over aanvullende behandelopties binnen en buiten de praktijk.

  Intelect Neo is ontworpen voor hoe u wilt werken

  Klinische excellentie en verhoogde productiviteit bieden u de vrijheid om beide te hebben.

  Aangepaste menu's, opgebouwd uit gebruikersgeheugen

  Aangepaste programma's binnen de interface slaan uw favoriete behandelingen of patiënten op en passen het systeem nauwkeurig aan op uw praktijk en patiëntprofielen.

  De multi-patiëntenfunctie stelt u in staat om twee of zelfs drie patiënten tegelijk te behandelen en zo behandelprogramma's effectief te beheren en het gebruik in de praktijk te maximaliseren.

  Onbeheerd gebruik

  De modus stelt u in staat om één of meerdere protocollen te starten en ze in een lus te laten lopen terwijl u andere taken uitvoert.

  Aangepaste patiëntenrapportage Een snelle USB-poort maakt eenvoudige en efficiënte overdracht van patiëntgegevens mogelijk voor documentatie en therapieconsultatie.

  Vorm en functie die bij uw praktijk passen

  Intelligente, ergonomische vormgeving en actieve intelligentie helpen Intelect Neo om hoge prestaties te bereiken.

  Besturingspaneel

  Het scherm draait en kantelt 90 graden voor verbeterd zicht op de patiënt, privacy en maximaal toegankelijk voor beoefenaars.

  Gebruikersinterface

  Het kleurrijke, levendige 10,4 inch LCD-touchscreen toont opdrachten, gegevens en afbeeldingen gedetailleerd weer, inclusief een prachtige anatomische bibliotheek met klassieke anatomische afbeeldingen en levensachtige pathologieafbeeldingen.

  Geïntegreerde frames voor applicators Duurzaam en functioneel, Neo stelt u in staat om een ultrasone applicator, een laserapplicator of beide te herbergen, afhankelijk van uw behoeften. Deze applicatorhouders zijn modulair en kunnen van de basis worden verwijderd of omgewisseld.

  Beheer van geleidingen

  Het innovatieve Lead-Wire Management System zorgt voor toegang en organisatie rondom de volledige eenheid. De leidingdraden kunnen aan de rechter- of linkerkant worden ingevoegd voor optimale positionering en eenvoudige verbinding.

  Cartridge of configuratietabel Een volledig modulaire configuratie stelt u in staat om de componenten te kiezen die het beste bij uw praktijk passen. De ergonomische basisunit heeft discrete en krachtige handgrepen voor transport. De hoogwaardige wagen is stabiel, in hoogte verstelbaar, gemakkelijk verplaatsbaar en heeft drie ruime lades met stevige trekstangen.

  Kwaliteit en betrouwbaarheid

  Uw volledige tevredenheid heeft de hoogste prioriteit. Kwaliteit en betrouwbaarheid vormen de basis van Intelect Neo en liggen ten grondslag aan de belofte van Chattanooga elke dag.

  Chattanooga, uw vertrouwde merk

  Vertrouwen komt voort uit samenwerking. Als toonaangevend merk dat zich inzet voor het ondersteunen van therapeuten bij het leveren van effectieve revalidatieoplossingen, is dat precies wat we proberen te bereiken. Een hoeksteen van onze ontwikkelingsfase is nauwe samenwerking met onze klanten aan Voice-Customer-oefeningen om ervoor te zorgen dat de productvereisten voortkomen uit uw behoeften. We volgen onze prestaties en trekken daar lering uit, omdat we er voortdurend naar streven om u de hoogste kwaliteit te bieden.

  Intelect Neo is met trots ontworpen, geproduceerd en geassembleerd in ons DJO Global-hoofdkantoor in Vista, Californië.

  Leer meer over Intelect Neo en schrijf het voor aan uw patiënten; geef vandaag nog een demonstratie en ontdek hoe een toonaangevende fysieke agent met een vereenvoudigde gebruikersinterface uw vermogen om optimale resultaten te behalen kan verbeteren.

  0.0 0
  Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
  *
  *
  • Slecht
  • Uitstekend
  *
  *
  *