Zoek
Dutch
Alle categorieën
    Menu Close

    Over ons

    De hoofdactiviteit van RecoSport is de import en distributie van voedingssupplementen en producten voor atleten, evenals sportaccessoires en medische apparatuur. We zijn begonnen met ons bedrijf in 2011 en zijn uw belangrijkste ondersteuning wanneer u een boost nodig heeft om een ​​topsporter te worden, of als u eenvoudigweg besluit om aan sport te doen als een manier om uw vrije tijd door te brengen. We bieden een breed scala aan supplementen die nodig zijn voor het lichaam tijdens intense en langdurige inspanningen, evenals voedingssupplementen die nodig zijn voor herstel na inspanning. Daarnaast bieden we accessoires en apparatuur om het herstel na mogelijke blessures en ingrepen te ondersteunen.

    Het is vermeldenswaard dat RecoSport samenwerkt met de meest gerenommeerde namen in de sportwereld, waaronder fabrikanten zoals Multipower, Z-Konzept, Body Attack voor supplementen, en RehabMedic, Pino, Sveltus voor sportaccessoires en medische apparatuur.

    We zijn bijzonder toegewijd aan kwaliteit, daarom weerspiegelen onze voedingssupplementen, sportproducten en het volledige scala aan diensten die we aanbieden professionaliteit en volledige toewijding. Bovendien is onze prijs-kwaliteitverhouding bewezen de beste te zijn op de markt in Europa, zoals bevestigd door onze volledige lijst van klanten en partners. Onder hen bevinden zich prestigieuze fitnesscentra, sportclubs in het hele land, evenals nationale en internationale voetbalteams.