Zoek
Dutch
Alle categorieën
  Menu Close

  LASER LTS 4000 L S8

  Laser ontworpen voor revalidatietherapie en pijnmanagement.
  Bel voor prijsopgave
  i h

  Lightforce 40W XLi

  Diepweefsel lasertherapie

  Laser ontworpen voor revalidatietherapie en pijnmanagement.

  Het biedt visuele en haptische feedback in realtime, waardoor de zorgprofessional consistente en nauwkeurige behandeling kan bieden.

  Het model XLi is het krachtigste in het assortiment, ideaal voor het behandelen van grote, diepe gebieden en het bieden van snellere verlichting met realtime doseringsfeedback.

  Helpt bij het behandelen van nekpijn, lage rugpijn, ischias, temporomandibulaire gewrichtssyndroom, elleboogpijn, gewrichtspijn en artritis.

  Lightforce 40W XLi

  Kenmerken:

  Gemiddelde behandeltijd tussen 4 en 7 minuten

  invloedtechnologie

  Houdt rekening met de absorptiekenmerken van de patiënt en hun pathologie om de meest effectieve behandeling te bieden. Gedetailleerde protocolinstellingen geven aanbevolen parameters voor behandelingen en vermogensniveaus.

  Empower IQ-systeem

  Het toepassingssysteem is ontworpen om eenvoudig te gebruiken en responsief te zijn.

  • Ultrapremium en duurzame glasvezelkabel

  • Snelle loskoppelbare kop

  • Intelligente handstuk ontworpen om effectievere behandeling te bereiken en de doseringsnauwkeurigheid te verbeteren. Biedt visuele en sensorische feedback in realtime. Ergonomisch ontwerp.

  Koppen:

  • Kleine kegel: Ideaal voor het behandelen van zeer kleine of precieze gebieden vanwege zijn kleinere spotgrootte.

  • Kleine massagebal: Ontworpen voor gebruik met een laag tot matig vermogen, ideaal voor het behandelen van triggerpoints, rond het gezicht, of op de vingers en tenen.

  • Plat venster: Ideaal voor het behandelen van oppervlakkige weefsels met kleine tot matige oppervlaktegebieden, vooral waar er benige uitsteeksels zijn.

  • Grote massagebal: Vermindert lichtverspreiding op het oppervlak terwijl het fysieke compressie van het weefsel mogelijk maakt. Ideaal voor het behandelen van rug-, heup- en grote spiergroepproblemen omdat u hogere vermogensinstellingen kunt gebruiken.

  • Grote kegel: Ontworpen voor behandelingen zonder contact die hoge vermogensinstellingen vereisen. Ideaal voor het behandelen van grote gebieden of wanneer het nodig is om diepere weefsels te behandelen. Niet aanbevolen voor behandelingen rond het gezicht of kleine gebieden vanwege de grootte.

  • XL-kegel: Ontworpen voor behandelingen met hoog vermogen, omdat de puntgrootte twee keer zo groot is als die van de grote kegel.

  • Rol: Ontworpen met een contactkop die de manier vereenvoudigt waarop u de behandeling toepast.

  Technische kenmerken:

  Lasertype: Klasse IV, vastestof

  Golflengte: 980/810 nm

  Vermogen: 1W - 40W

  Bedrijfsmodus: Continu of gepulseerd

  Lasergeleiding: 650 nm / 4,5 mW

  Afmetingen: 43 cm x 28 cm x 26 cm

  Gewicht: 9 kg

   

  0.0 0
  Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
  *
  *
  • Slecht
  • Uitstekend
  *
  *
  *